| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
geologP
|
Wysłany: 01 Cze 2007, 14:40 Temat postu: GROT!- identyfikacja! |
|
|
witam wszystkich! jestem tu pierwszy raz, mam pytanie- czy można tu zamieścić zdjęcia z kompa na forum w celu identyfikacji znaleziska? i jak to sie robi? z góry dzięki za instrukcje![/url] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Strati

|
Wysłany: 01 Cze 2007, 17:00 Temat postu: |
|
|
Musisz wrzucić to zdjęcie na jakiś serwer ładujący zdjęcia np. www.imagehosting.net . Dostaniesz link do załadowanego zdjęcia i będziesz mógł go tu wkleić. _________________ www.myspace.com/hmpmag |
|
| Powrót do góry |
|
 |
geologP
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Filimer

|
Wysłany: 15 Cze 2007, 0:07 Temat postu: |
|
|
Czy grot pochodzi z czynnej żwirowni, czy po prostu ze żwirów? Mógłbyś dokładnie opisać w jakim miejscu został znaleziony? Chodzi mi o opis miejsca, nie o jego lokalizację - najlepiej jako prywatną wiadomość. Grot rzeczywiście może pochodzić z epoki żelaza, a konkretnie z okresu wpływów rzymskich. Początkowo myślałem, że to prędzej średniowiecze (bardzo długa tuleja), ale po przejrzeniu literatury okazało się, że może być to okres wpływów rzymskich. Przepraszam, że piszę tak późno, ale ostatnio sporo czasu spędzałem w terenie i dopiero ostatnie dyskusje skłoniły mnie do bliższych oględzin fotografii. Pozdrawiam. _________________ Poszukiwania zabytków na terenie RP bez zezwolenia właściwego wojewódzkiego konserwatora zabytków są nielegalne.
Wydobywanie odnalezionych w wyniku poszukiwań przedmiotów zabytkowych z ziemi traktowane jest jako nielegalne wykopaliska i naruszenie mienia. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|