| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
pitt
|
Wysłany: 27 Cze 2007, 22:25 Temat postu: |
|
|
czesc,
moze by pomyslec o zalozeniu kategorii dotyczacej komputeryzacji archeologii, nowych standardow. byc moze tez zastosowanie GIS w archeologii. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Max Administrator

Dołączył: 30 Paź 2006 Posty: 574 Skąd: Wrocław (Ostrów Wlkp.)
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Cleomayhem

|
Wysłany: 14 Paź 2007, 23:46 Temat postu: |
|
|
Max, tak ostatnio przeglądałam Forum i myślę, że przydałoby się w ramach jakiegoś działu umieścić kategorię Archiwum. Dotyczyć mogłaby już zdezaktualizowanych wpisów np. sprzed roku. Kilka takich jest, więc daję to Tobie pod rozwagę. _________________ ...Homo sum, et nil humanum ame alienum esse puto |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Max Administrator

Dołączył: 30 Paź 2006 Posty: 574 Skąd: Wrocław (Ostrów Wlkp.)
|
Wysłany: 15 Paź 2007, 11:48 Temat postu: |
|
|
| Cleomayhem napisał(a): | | Max, tak ostatnio przeglądałam Forum i myślę, że przydałoby się w ramach jakiegoś działu umieścić kategorię Archiwum. Dotyczyć mogłaby już zdezaktualizowanych wpisów np. sprzed roku. Kilka takich jest, więc daję to Tobie pod rozwagę. |
Wpisy szereguja sie chronologiczne wg daty ostatniego wpisu tzn. te zdeaktualizowane, czy dawno nieporuszane, spadaja na dol strony. Mysle, ze to wystarczy. Nie ma co bawic sie w archiwa, zrobi sie smietnik. Potrzebne byloby wowczas archiwum dla kazdego dzialu. _________________ Dobrze wiedzieć: wstawianie obrazkow / linkowanie do Wikipedii / nasze banery.
Forum Archeolodzy.org wspiera inicjatywy promujące archeologię... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|