| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
mikaaa
|
Wysłany: 27 Lut 2008, 20:08 Temat postu: naczynia pierścieniowate |
|
|
hej:) potrzebuje pomocy!!!! Jestem studentką archeologii i obecnie pisze prace proseminaryjną ( jestem na III roku) , mój temat to "naczynia pierścieniowate". To jest bardzo ciekawy temat tylko że strasznie mam mało materiałów, mam ogromna prośbę do Was może cos wiecie na ich temat, to są takie naczynie na pierścieniu i na nim są przymocowane naczynia najczęściej trzy(znaleziono je m.in w Polsce w Wąchocku), wywodzą sie z kernosów ( o nich też mam niewiele ). Pomyślałam o Was bo to jednak temat związany z archeologią śródzienomorską,a na mojej uczelni nie ma takiej specjalizacji i nie mam sie za bardzo kogo zapytać ( a jeśli sie juz kogoś pytam to nikt nic nie wie). Jeśli potraficie mi jakoś pomóc albo polecić jakąś literature to ogromnie dziękuję. Pozdrawiam:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Vapnatak
|
Wysłany: 28 Lut 2008, 22:54 Temat postu: |
|
|
Hm... z tym pytaniem to proponuję zwrócić się do pani dr Bąkowskiej. Musisz się jednak śpieszyć, bo lada chwila jedzie na wykopaliska do Egiptu!
vapnatak _________________ BARBARUS HIC EGO SUM, QUI NON INTELLEGOR ULLI ET VIVENT STOLIDI VERBA LATINE GETAE! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mikaaa
|
Wysłany: 29 Lut 2008, 21:29 Temat postu: |
|
|
| Pytałam się już dr Bąkowskiej o te naczynia ale niestety nic o nich nie wie:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Vapnatak
|
Wysłany: 29 Lut 2008, 21:39 Temat postu: |
|
|
Hmm... no to może prof. Olbrycht?
vapnatak _________________ BARBARUS HIC EGO SUM, QUI NON INTELLEGOR ULLI ET VIVENT STOLIDI VERBA LATINE GETAE! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|