| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Vapnatak
|
Wysłany: 01 Lut 2009, 22:47 Temat postu: |
|
|
Ha! To jest ten dzień! Wreszcie doczekałem się dnia, w którym przeczytałem coś śmiesznego.
A tak na marginesie: jaki temat takie posty, a w nich treść... Nic dodać nic ująć.
vapnatak _________________ BARBARUS HIC EGO SUM, QUI NON INTELLEGOR ULLI ET VIVENT STOLIDI VERBA LATINE GETAE! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kaczmarek
|
Wysłany: 26 Lut 2009, 9:02 Temat postu: |
|
|
| Vapnatak napisał(a): | Ha! To jest ten dzień! Wreszcie doczekałem się dnia, w którym przeczytałem coś śmiesznego.
A tak na marginesie: jaki temat takie posty, a w nich treść... Nic dodać nic ująć.
vapnatak |
Czytelnikowi należy sie wyjaśnienie, że dzięki interwencji Moderatora cała dyskusja stała się mało zrozumiała.
Nie wiem dlaczego Kolega Vapnatak zachwyca się tym faktem.
Przez złośliwości nie można dopełnić własnej wyobraźni! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Vapnatak
|
Wysłany: 26 Lut 2009, 10:16 Temat postu: |
|
|
| Kaczmarek napisał(a): |
Czytelnikowi należy sie wyjaśnienie, że dzięki interwencji Moderatora cała dyskusja stała się mało zrozumiała.
Nie wiem dlaczego Kolega Vapnatak zachwyca się tym faktem.
Przez złośliwości nie można dopełnić własnej wyobraźni! |
Widzę, że już nie masz kogo obarczać winą o dyskusję, a w zasadzie o jej formę.
Widzę też, że już nie masz innego słowa jak "złośliwy" dla osoby, która wytknęła Ci, że powoływanie się na wątłe źródło encyklopedii internetowej jaką jest "Wikipedia", jest nie na miejscu w poważnej dyskusji. Chyba, że chcesz się bawić w pogaduszki archeologiczne, to wtedy hulaj dusza po Wikipedii!
Póki co skończyłem z Tobą dyskusję w tej kwestii. Ja dostosowuje się do wymagań moderatora. Czekam na jakieś ciekawsze wątki, poparte mądrą literaturą rzeczową.
vapnatak _________________ BARBARUS HIC EGO SUM, QUI NON INTELLEGOR ULLI ET VIVENT STOLIDI VERBA LATINE GETAE! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kaczmarek
|
Wysłany: 16 Lis 2009, 17:47 Temat postu: |
|
|
Trudno przypuszczać, aby w Wiki informacje oczywiste były fałszywe?
Zapomniałem zrobić to co należało.
Podaję link do ciekawej pracy o os incae. Ogólnodostępnej w Intercecie.
"Os incae: variation in frequency in major human population groups."
Hanihara T, Ishida H.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1468202/pdf/joa_1982_0137.pdf
Nie zachęcam nikogo do wykreślania, na mapie, migracji Inków na podstawie tych danych.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|