| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Mihin
|
Wysłany: 24 Lis 2009, 0:04 Temat postu: Poszukuje książki |
|
|
| Witam, niezmiernie potrzebuje następującej książki: Bolesław Ginter, Janusz K. Kozłowski ''Technika obróbki i typologia wyrobów kamiennych paleolitu, mezolitu i neolitu'' wyd. PWN Warszawa wyd. III 1990 r. Nie mam pojęcia skąd ją zdobyć szukałem po księgarniach, internecie i niestety nic niema, dlatego pytam czy jest jeszcze możliwość jej zakupu? gdzie można ją zdobyć? O ile mi wiadomo książka ta jest dostępna w kilku wydaniach tzn. najstarsza dotyczy jedynie paleolitu, rok wydania niema dla mnie znaczenia byleby był uwzględniony paleolit:) Z góry dziękuje za wszelką pomoc. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Great_God_Bird
|
Wysłany: 24 Lis 2009, 8:57 Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie.
Będąc szczerym powiem, że jeśli chcesz zakupić oryginał powyższej książki to wielkich szans, niestety, nie masz. Raz w życiu udało mi się ją spotkać na allegro, ale to było ze 2 lata temu. Skoro jednak jesteś z Krakowa, to nie powinieneś mieć większych problemów ze znalezieniem tej książki w bibliotece IAUJ, gdzie zawsze było do dyspozycji ok. 6-7 egzemplarzy (w większości xera). Jeśli nie wypożyczyli ich studenci, to powinny spokojnie tam czekać.
Pozdrawiam
GGB |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mihin
|
Wysłany: 24 Lis 2009, 13:58 Temat postu: |
|
|
| Dzięki za informacje, w takim razie będe zmuszony dalej kombinować. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
A.Kiton
|
Wysłany: 24 Lis 2009, 18:46 Temat postu: |
|
|
Przyslij adres na priva...to Ci wyślę II wydanie z 1995 r....za darmochę
Widzę żeś człek zdeterminowany :) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mihin
|
Wysłany: 24 Lis 2009, 19:07 Temat postu: |
|
|
| Wysłałem adres na priva, naprawde wielkie dzięki! myślałem już że jej nie zdobęde. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|